Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın kısa bir süre önce Şahmeran dizisinde yer alacağını söylemiştik. Uzun bir süredir ekranlardan uzak duran güzel oyuncu Netflix platformunda yayınlanacak olan Şahmeran dizisinde başrolü üstlenecek. Uzun bir süredir Serenay Sarıkaya'ya dizide eşlik edecek olan bir partner aranıyordu. En son güzel oyuncunun partneri olan ünlü oyuncu Barış Arduç düşünülüyordu fakat Uyanış: Büyük Selçuklu projesini kabul eden yakışıklı oyuncu Şahmeran'dan geri çekilmişti.

Söylenenlere göre Serenay Sarıkaya'nın dizideki partneri kısa bir süre önce belli oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz söylenenlere göre Şahmeran dizisinde Serenay Sarıkaya'nın partneri olacak. Şu an bu haber yapım şirketi tarafından henüz onaylanmadı ancak Burak Deniz'in hayranları bu habere şimdiden çok sevindi!

Burak Deniz kimdir?
17 Şubat 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluk yılları İzmit'te geçmiştir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sanat Tarihini kazandı ve eğitimini tamamladı. Lise yılları sırasında oyunculukla ilgilenmeye başladı ve oyunculuk atölyesinde eğitim almıştır. Gökçe Doruk Erten tarafından keşfedilen Burak Deniz böylelikle birçok dizi ve filmde yer almaya başlamıştır. İlk olarak Kolej Günlüğü dizisinde rol alan Burak Deniz daha sonra Sultan, Kaçak, Medcezir ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde karşımıza çıktı. Ancak asıl çıkışını ise Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle yapmıştır. Daha sonra Hazal Kaya ile birlikte Bizim Hikaye dizisinde başrolü oynayan Burak Deniz şu an ise Maraşlı dizisinde yer almaktadır.

Burak Deniz'in rol aldığı dizi ve filmler:
2011    Kolej Günlüğü    Onur    
2012    Sultan    Tarık    
2013    Kaçak    
2015    Medcezir    Aras    
2015    Tatlı Küçük Yalancılar    Toprak
2016    Gecenin Kraliçesi    Mert    
2016    Aşk Laftan Anlamaz    Murat Sarsılmaz    
2017    Bizim Hikaye    Savaş / Barış Aktan    
2021-    Maraşlı    Maraşlı / Celal Kün / Mehmet İnce    

Editör: Wan Haber