ATV ekranlarında pek çok kulis ile başlamış olan Maraşlı dizisi daha ilk bölümü ile adeta milyonları ekran başına kilitlemeyi başarırken, yakışıklı oyuncu Burak Deniz diziye sürpriz bir isim olarak Serenay Sarıkaya’nın çıkacağını bildirdi.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ve başrollerinde Alina Boz ile Burak Deniz gibi gençliği yeteneklerin oynadığı dizi, yayınlandığı ilk günden itibaren çok büyük bir beğeni topladı. Fakat devamlı olarak değil de yalnızca 6 bölüm boyunca Maraşlı dizisinde oynayacak Serenay Sarıkaya, dizinin heyecanına adeta tat katacak.

Serenay Sarıkaya Maraşlı’da Rekor Ücretle Oynayacak

Rekor bir ücret ile Maraşlı dizisinde oynamayı kabul ettiği öğrenilen Serenay Sarıkaya ile anlaşma imzalamasının sonrasında yapımcılar dizinin daha da konuşulmasını sağlayacağı benziyor.

6 bölüm olarak anlaşma sağlayan Serenay Sarıkaya’nın Maraşlı dizisine Nasıl bir hikaye katacağı da şimdiden merak konusu.

Bölüm başı 150 bin TL para alacağı konuşulan Serenay Sarıkaya bu rakam ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Diğer taraftan Maraşlı dizisinin senaristleri, yönetmenleri ve yapımcıları dizinin mükemmel bir şekilde yoluna devam etmesi için ellerinden gelen gayretin en iyisini ortaya koydukları görülüyor.

Yeni gelişmelerle Maraşlı dizisi her pazartesi akşamı ATV ekranlarında saat 20:00’da sizlerle beraber olmaya devam ediyor!

Editör: Wan Haber