ATV ekranlarının çiçeği burnunda taze projesi Maraşlı yapımının zengin oyuncu kadrosuna beklenmedik bir ismin transfer edileceği ile ilgili haberler yayınlandı. Serenay Sarıkaya'nın vermiş olduğu aranın ardından Maraşlı dizisi ile sözleşme imzalayarak kameralar karşısına geçeceği söylentisi yayıldı. Maraşlı dizisinde Burak Deniz'in oynamış olduğu Celal karakterinin eski eşi rolü ile diziye katılım sağlayacağı konuşulan Serenay Sarıkaya iddiasının Gerçek olmadığı Böylelikle ortaya çıkmış oldu.

Televizyon ekranlarında alışılagelmişin dışında olay örgüsü ölesiye diye bambaşka bir dizi deneyimi yaşatan Maraşlı projesinin hanesine Fırtınalar estirecek bir isim eklendiği ile ilgili 1-2 hafta boyunca sosyal medyada konuşuldu tartışıldı. Yayına girer girmez seyircisinin ilgi odağı haline gelmeyi Başaran, reytinglerde yüz güldüren neticeler alan Maraşlı projesine Serenay Sarıkaya'nın da katılacağı iddiası medyada kendine geniş ölçüde yer bulmuştu.

Televizyon ekranlarında yayına girdiği her hafta sosyal medya platformlarda kullanıcıların trendler listesine çıkarmış olduğu sosyal medya platformu aracılığı ile paylaşma videolarını da izlenme rekorları kırdığı Maraşlı dizisinde Serenay Sarıkaya'nın kadroya girip girmeyeceği meselesi netlik kazanmış oldu.

Başrollerinde Genç Yetenekler Alina Boz ile Burak Deniz gibi oyuncuların oynadıkları Maraşlı dizisinin sağlam bir oyuncu kadrosu bulunmasına rağmen, yine de Serenay Sarıkaya gibi ünlü bir ismin dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacağı ile ilgili çeşitli söylentiler dolaşıyordu. Fakat bu haberin Gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya'nın Bağlı Bulunduğu Menajerlik Ajansı Bu Haberi yalanladı!

Burak Sağyaşar ile Timur savcının yapımcılığını üstlendiği, Arda Sarıgünün yönetmen koltuğunda oturduğu, Times/B Prodüksiyon farkı ile her pazartesi akşamı akıllardan çıkmayacak sahnelere imzasını atan Maraşlı dizisinde Serenay Sarıkaya ya rekor ücret teklifi götürüldüğünü ve kendisi ile Toplamda 6 bölüm olarak anlaşma sağlandı iddialarının gerçek olmadığını Böylelikle ortaya çıkmış oldu.

Ünlü isim Serenay Sarıkaya, bilindiği gibi aşk yaşadığı Cem Yılmaz'dan ayrılmış, fakat birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmamışlardı. Bu durum hayranları tarafından Acaba tekrar barıştılar mı Ya da barışacaklar mı sorularını akıllara getirdi. Bu aralar yurt dışında tatilde olan Serenay Sarıkaya, plajda bol bol fotoğraflarını çekip Instagram hesabından hayranlarıyla paylaşıyor. Serenay Sarıkaya'nın bundan sonraki süreç içerisinde bu nasıl bir projede yer alacağı ise şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Editör: Wan Haber