ATV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden ve çok kısa süre içerisinde oldukça beğenilen Maraşlı dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın da katıldığı ile ilgili haberler iki gündür konuşuluyor. Bir gazetenin magazin sayfasında bulunan habere pek çok dizi hayranı oldukça sevindi.

Maraşlı dizisi ilk 2 bölümü ile ATV ekranlarında izleyici ile buluştu ve oldukça başarılı bir şekilde dizi piyasasına giriş yaptı. Maraşlı dizisinin başrollerinde Genç Yetenekler Alina Boz ile Burak Deniz oynuyor.

Maraşlı Dizisi Konusu Nedir?

Maraşlı dizisinin konusu genellikle eski bir asker olan Maraşlı, yani Celal’in fotoğrafçı bir kız olan Mahur yani Alina Boz ile karşılaşması ve aralarında bundan sonraki bölümlerde meydana gelecek Aşk diyalogları dizinin esasını oluşturuyor.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya uzun zamandır dizi setlerinden uzak. Özellikle de internet platformunda izleyici ile buluşan Fİ dizisinde oynamıştı en son.

Maraşlı dizisinin yapımcıları, yönetmenleri, senaristleri tarafından ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın oyuncu kadrosuna dahil olup olmayacağı ile ilgili kesin ve net bilgi henüz yer almazken, Diğer taraftan sosyal medya mecralarında bu konunun sıklıkla dile getirilmesi acaba doğru mudur? şeklindeki soruları kafaları getirdi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olup olmayacağı ile ilgili yeni bir gelişme meydana geleceği zaman bu satırlardan okumanız mümkündür.

Maraş’ta dizisi yeni bölümüyle 25 Ocak Pazartesi akşamı ATV ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Editör: Wan Haber