Estetik yaptı iddiaları ile gündeme gelen Serenay Sarıkaya Netflix platformunda yayınlanan Şahmeran adlı yapımda teklif aldığı ve kısa süre içerisinde bu yapımda yer almak için imzayı atacağı söylentileri gündem bomba gibi düştü.  

Uzun süredir herhangi bir yapımda yer almayan Serenay Sarıkaya'ya, Netflix'te yayınlanacak olan Şahmeran adlı diziden teklif geldi.

En son yer aldığı yapım

Güzel oyuncuya Şahmeran için teklif edilen ücretin oldukça iyi olduğu magazin kulislerinde dolaşırken, en son Fi dizisi ile izleyici karşısına Sarıkaya'nın, diziye yeşil ışık yaktığı konuşuluyor. Senaryosunu Pınar Bulut'un kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Tims&B üstleniyor.

Sert tepki gösterdi

Günlerini evinde karantinada geçiren Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'la ayrılığından sonra sık sık özel hayatıyla gündeme geliyordu. Güzel oyuncu en son geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda çıktığı bir estetik kliniğinden sonra gazetecilere verdiği sert tepkiyle olay yaratmıştı. Sarıkaya, "Silikonlarınızı kontrole mi geldiniz" sorusu karşısında, "Size ne ya" diyerek tepki göstermişti.

Editör: Wan Haber