Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz birkaç gün içerisinde duyurmuş olduğu Exxen’de yayınlanacak olan Şeref Bey adlı yapımdan yeni görseller meraklılar ile paylaşıldı. Ünlü oyuncu Haluk Bilginer’in de rol alacağı Şeref Bey dizisi Exxen’in ilk yapımlarından biri olma özelliğini taşımaktadır.

Mükemmel bir oyuncu kadrosuna sahip olan Şeref Bey isimli dizisinde yeni görseller gelmeye başladı bile.

Exxen'de Yayınlanacak Şeref Bey Dizisi Oyuncuları Kimler?

 Başrollerini Haluk Bilginer, Songül Öden ve Şükran Ovalı’nın paylaşacağı Şeref Bey dizisi önümüzdeki günlerde eksende yayına hazır hale gelecek. Birçok kişinin büyük bir heyecan ile beklediği bu yapımın ne zaman yayınlanacağı ise oldukça merak konusu olmaktadır. Türkiye’nin en önemli oyuncularından biri olarak tanınan ve ilk Türk Emmy ödülünü kazanan Haluk Bilginer daha önce şahsiyet ve masum dizileri İçinde kamera karşısına geçmişti. Keza şahsiyet isimli dizi ile dizi Oscar’ı denilen ödüle sahip olmuştu. En iyi erkek oyuncu ödülünü alarak milyonlarca insanın dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı.

Masum ve şahsiyet dizileri de dijital platformlar için çekilmişti. Yeni yıl ile beraber artık yayın hayatına başlamak için geri sayıma giren Exxen için çekilecek Şeref Bey dizisinde de başrol olacak.

Şeref Bey Dizisinin Konusu Nedir?

Kara komedi tadında, hayatı bir kabusa dönüşen adamın eğlenceli hikayesinin ekranlara taşınacağı Şeref Bey 1 Ocak tarihi ile beraber Exxen’de yer almaya başlayacak. Kara komedi türünde bir dizi olması beklenilen Şeref Bey’in yönetmen koltuğunda ise Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Onur Ünlü oturuyor. Usta yönetmen daha önce de Haluk Bilginer ile pek çok projede bulunmuştu.

Editör: Wan Haber