Dram kategorisinde bir dizi olacak Seni Çok Bekledim projesinde Beklenmedik anda gelen Aşkın ve tevafukun gerçekliğini izleyiciye aktaracak.

 Tanıtım filmi ile de oldukça dikkat çekmeyi Başaran dizi, izleyicileri çok ağlatacak gibi görünüyor.

Seni Çok Bekledim Dizisi Neyi Anlatıyor?

Ailesinden uzakta yaşayan, tek başına iş kuran, çok başarılı bir iş adamının ve babasız bir şekilde hayatını sürdürmüş, hayatı tek başına öğrenmek amacıyla mesleğinde başarılı bir fotoğrafçının ansızın karşılaşarak aşk yaşamasını konu alıyor. Bu ikili Aslında birbirlerinin hayatına devamlı teğet geçerek girmektedir, fakat bir türlü birbirlerini fark edememişlerdir.

Seni Çok Bekledim Dizisi Hikayesi Nedir?

Dizinin fragmanında da görüldüğü gibi son zamanlarda Sen Anlat Karadeniz dizisi ile gündeme gelmeyi Başaran İrem Helvacıoğlu ve başarılı bir oyuncu olan Özcan Deniz başrollerde Partner olarak bulunuyor. Dizinin hikayesi ise İrem Helvacıoğlu’nun can verdiği Ayliz karakteri ve Özcan Deniz’in Hayat verdiği Kadir karakteri üzerine kurulmuştur.

Seni Çok Bekledim Dizisinin Özeti Nedir?

İstanbul’un Beykoz semtinde bir kaç ay önce çekimlerine başlanan dizi genellikle Kadir İle Ayliz karakterlerinin Hayat hikayelerini anlatmaktadır. Hem Kadir hem de Ayliz, Ailesi olmadan tek başına Hayat kurmuştur ve bunda da gayet başarılı olmuşlardır. Tek farkları ise Kadir’in ailesinden uzak yaşaması ailenizin ise babasız büyümüş olmasıdır.

Seni çok bekledim dizisi Her Cuma akşamı Star’da!

Editör: Wan Haber