Depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesi… Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı Seni Çok Bekledim 3. bölümüyle 12 Şubat Cuma saat 20.00’de Star’da yayınlanacak.

Büyük beklentiler ile yayın hayatına başlayan Seni Çok Bekledim, cuma günü gibi zorlu bir akşamda ekranda yerini alıyor. 7 farklı dizinin yarıştığı bu rekabette Seni Çok Bekledim orta sıralarda bulunuyor ve büyük beklentileri de şimdilik karşılayabilecek reytinglere ulaşamadı. Bir aşk hikayesi olarak ekranda yüzbinlerce kişiyi kendisine çekmeyi başaran dizi, hikayesi ile hemen sevildi.

Seni Çok Bekledim dizisinin 3. yeni bölümün elde edeceği reytingler de çok merak ediliyor. Şayet dizinin reytinglerinde hatırı sayılır bir yükseliş olur ise bu bir yol ayırımı olacak. Zira hikayenin beğenildiği ve izleyicilerin de sadık bir şekilde ekrana geçebileceğine işaret edecek. Reytingler düşer ise bu biraz sıkıntılı bir pozisyon demek. Dizinin gün değiştirmesi bile ileride gündeme gelebilir. O nedenle de 3.bölümün iyi sonuçlar olması çok önemli görülüyor.

Erzincan, Katar ve İstanbul sahneleri ile ekranda görsel şölen sunacak olan dizi, Kadir (Özcan Deniz) ve Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) tutku dolu aşkını ekrana getirecek. 3. Bölüm Konusu ise şöyle: Annesiyle Kadir’in evinde karşılaşan Ayliz, Kadir’in açıklamalarını dinlemez ve kendisinden uzak durmasını ister.

Kadir pes eder. Ayliz’i inandırmaya artık gücü kalmamıştır. Fakat Ayliz kısa sürede Kadir’e olan duygularının bastırılamayacak kadar güçlü olduğunu fark eder. Ancak yaşananlardan sonra Kadir’i ikna etmek kolay olmayacaktır.

Erol ve Selo tekrar karşılaşır ve büyük bir kavga ederler. Bu kavga Selo’nun ailesiyle evden ayrılmasına ve büyük bir trajedinin yaşanmasına neden olacaktır.

Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un yaptığı dizinin senaryosunu Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu yazıyor. Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

Editör: Wan Haber