Bilindiği gibi ünlü oyuncular İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz’in başrollerinde oynadıkları seni çok bekledim dizisi çok büyük bir beklenti ile geçen hafta yayın hayatına başlamıştı. Fakat Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölümü adeta herkesi hüsrana uğrattı.

Çünkü çok büyük bir beklentilerle Cuma akşamı ekranlara gelen diziler arasında rekabette mükemmel başarılar elde etmesi beklentisi yaratan Seni Çok Bekledim Dizisinin ilk bölümü beklenti içerisinde olunan reyting rakamlarını alamadı.

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun geniş bir hayran kitlesi mevcut. Star TV'nin büyük bir yatırım yaptığı dizi açısından güçlü bir tanıtım stratejisi izledi. Hatta dizinin Özcan Deniz’in Uğurlu günü olarak da tarif edilen Cuma akşamlarına alınması ise Sol Yanım Ve Akrep dizileri bile gözden çıkartıldı. Fakat Seni Çok Bekledim dizisinin reytingleri iyi gelmeyince moraller de Altüst oldu.

Dizinin ikinci bölümü bu akşam ekranlara gelecek.

Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümün iyi reytingler alması bekleniyor.

 Bakalım Gerçekten de bu akşam saat 20:00 da Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan seni çok bekledim dizisinin ikinci bölüm reytingleri nasıl olacak? Hep birlikte takip edeceğiz.

Yeni Ümitlerle, yeni heyecanlarla, yeni kurgularla Seni Çok Bekledim dizisi bu akşam saat 20:00’da Star TV ekranlarında sizlerle beraber olacak. Yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber