Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmaya devam eden seni çok bekledim dizisinin bu akşam 9. yeni bölümü ekranlarda olacak.

Skala yaptım ile Dnz film imzasını taşıyan ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz'in oynadıkları seni çok bekledim dizisinin yeni bölümünde çok değişik gelişmeler meydana gelecek.

Kadir, Ayliz'e gerçekleri dile getirecek mi? İşte bu sorunun cevabı bu akşamki yeni bölümde aranacak.

Seni çok bekledim dizisinde Özcan Deniz'in Hayat verdiği Kadir ile İrem helvacıoğlu'nun Hayat verdiği ailenizin Tutku dolu aşk maceraları ekranlara taşınıyor.

Ayliz bir taraftan annesi için üzülürken diğer taraftan ise onun nasıl ve kim tarafından böyle bir hale getirildiğini algılamaya çalışacak.

Kadir'in Sibel ile görüşen en son kişi olduğu bilgisini elde eden polis, ifadesine başvuracak. Kadir, Sibel ile görüştüğünü Niçin Ayliz'den gizlediğini bu bölümde açıklamak zorunda kalacak.

Songül, Selo'nun yaşamındaki önemli sırra dair bir ipucu yakalayacaktır ve İsmet ile beraber gerçekleri araştırmaya başlayacak.

Nezahat, kadir'e giderek Cemali ile ilgili onu uyarır.

Cemal, Ayliz' e yakın durarak hem üzerindeki şüphelerden kurtulmayı hem de böylelikle Sibel'in gizlemiş oldu gerçek ile alakalı kanıtları bulmayı amaçlar.

Seni çok bekledim dizisi 9. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00:da Star TV ekranlarında olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber