Star TV ekranlarında cuma akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden, Star TV'nin büyük bir ümit ile yayın hayatına soğuktuğu seni çok bekledim dizisinin bu akşam 8. yeni bölümü ekranlarda olacak.

Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem helvacıoğlu'nun oynadıkları dizinin yeni bölümünde oldukça önemli gelişmeler meydana gelecek.

Geçtiğimiz hafta Ramo dizisinde koronavirüsü vakası tespit edildiği için dizi ekranlara gelmemişti bu durumu fırsata çeviren bir başka biri ise seni çok bekledim olmuştu.

Bu akşam yine aynı şekilde seni çok bekledim dizisi reytinglerinde bir yükseltme meydana getirecek mi? Bunu izledikten sonra görmek mümkün olacaktır.

Senaryoda Ayliz ile Kadir sürprizlerle geçirdikleri bir günün sabahında alete hayatlarını büyük bir bomba düşecek... Dizisinin bu akşamki yeni bölümünde neler yaşanacak ile ilgili detaylar haberimizin devamında bulabilirsiniz…

Ayliz ile Kadir'in nikah saati yaklaştıkça aileyiz, endişelenmeye başlar.

Kadir, yetişebilecek mi? Annesinden öğrenmiş olduğu sır, Kadir'in aklını iyice karıştıracaktır. Diğer taraftan üvey babası Cemal, Kadir'in yaşamını etkisinden çok daha fazla dahil olacaktır artık. Cemal, kirli planlarının meydana çıkmaması amacıyla böyle gösteriyor kendine, İsmetin etrafındaki çember de giderek daralacaktır.

Bomba gibi gelişmelerle seni çok bekledim dizisinin 8. yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da Star TV ekranlarında sizlerle beraber olacak, yeni gelişmeleri kaçırmak istemiyorsanız yeni bölümü kesinlikle izleyin!

Editör: Wan Haber