Star TV ekranlarında cuma akşamları yayın hayatına devam eden, büyük bir umut ile oluşturulan seni çok bekledim dizisi Özellikle de beklenen reytingleri alamadığı için eleştirilmişti. Pek çok Senarist ve yapımcı açısından Aslında düşmekte olan bir diziyi kurtarabilmek amacıyla çeşitli formüller mevcuttur; Bunlardan birincisi, hemen yeni bir aşkı meydana getirmek veya mevcut olan aşkı köpürtmek ya da senaryoya yeni karakterleri ekleyerek dizinin yönünü değiştirmek gibi adımlar atılabilir.

Seni çok bekledim dizisi de büyük umutlarla Star TV ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Cuma akşamları ekranlara gelen dizinin reytingleri ne yazık ki istenen rakamlara ulaşamadı.

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolleri paylaştığı projenin cuma akşamları reyting rekabetini değiştirilmesi beklenirken, ortanın altında seyreden oranlar ile dizi herkesi fazlasıyla şaşırdı.

Seni Çok Bekledim Dizisinde Öpüşme Sahneleri

Reyting rekabetinde daha üst sıralara çıkmak amacıyla gayret eden, Cuma rekabetine daha da iddialı bir şekilde katılım sağlamak isteyen seni çok bekledim dizisi başrol oyuncuları Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu, 7. bölümün ekranlara gelen yeni fragmanında öpüştü. Bu durumun aslında Star TV'nin, seni çok bekledim dizisine şans vererek ayakta kalabilmesi ve yayın hayatına devam etmesi amacıyla bir taktik olarak nitelendirildi.

Seni çok bekledim dizisi 7. yeni bölümüyle 12 Mart cuma akşamı saat 20:00’ da Star'da!

Editör: Wan Haber