Bu akşam Star TV ekranlarında 5. yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan seni çok bekledim dizisinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu baş rolde oynuyor. Ünlü sanatçı Nil Burak seni çok bekledim setlerinde gezecek.

Adeta yıllanmış şarap etkisi yaratan şarkıları ve kuvvetli sesi ile adeta milyonların gönlüne taht kuran ünlü sanatçı Burak, herkesi ekran başına kilitleyecek. Şarkıları ile herkesi kendine hayran bırakmayı Başaran ünlü sanatçı, senaryo icabı seslendirmiş olduğu 'Sende Başını Alıp Gitme' adını Unutulmaz parçasıyla nostalji dolu dakikalar yaşatacak seneler sonra tekrardan sette olmaktan da duymuş olduğu heyecanı dile getiren Nil Burak, Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu aracılığı ile gerçekleşen sahnenin çekimlerinden oldukça keyif aldığını dile getirdi. 13 seneden sonra tekrar bir set ortamında olmaktan çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Seni Çok Bekledim Bu Akşamki Yeni Bölümde Neler Olacak?

Selo tarafından bıçaklamış olan Kadir, yaşam mücadelesini kazanarak ancak Selo, Erdal'dan öcünü almak niyetinden vazgeçmemiştir. Erol, istemedim sebep olduğu ölümün sonrasında yıkılan Hayatların Vicdan azabını kaldıramamak çadır. Ayliz, babasının kim olduğunu bulmak amacıyla faaliyet gösterirken diğer tarafların Kadir ise nihayetinde bir ipucuna ulaşacaktır. Selo'nun hiç beklememiş oldu bir anda karşısına çıkmış olan Meryem'i, Zahide'ye o kadar çok benziyor ki onu şaşırtacaktır. Cemal'e gelen bir video ise işlemiş olduğu cinayeti bilen bir tek kişinin kendisi olmadığını gerçeğini de ortaya çıkaracaktır. Cam evde karşı karşıya kalan zero ile Erol, nihayetinde kozlarını paylaşacaklar.

Seni çok bekledim dizisi 5. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’da Star'da!

Editör: Wan Haber