Cuma akşamları Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Seni Çok Bekledim dizisinde 10. Yeni bölüm öncesinde izleyiciler nelerin yaşanacağını merak etmeye başladı...

  • Kadir ile Cemal karşı karşıya gelecek ve yeni bölümde heyecan dalgası gittikçe devam edecek.
  • Meryem, Erol'a olanlar sebebiyle büyük bir pişmanlık içerisinde Selo ile yapmış olduğu planım vicdan azabını yaşıyor. Bütün yaşamını derinden etkileyecek kötü haberler alacak, yeni bölümde Meryem karakteri ön plana çıkacak.
  • Kadir, dedesinin şüpheli hayatını kaybetmesi üzerine çeşitli araştırmalar devam ederken, Diğer taraftan ise öğrenmiş olduğu gerçeğin ağırlığını yaşayacak. Ayliz ile arasında sır kalmasını istemez fakat Gerçekleri söylemek hiçte kolay değildir.
  • Kadir evde yaşanan Sarsıcı olaylarında etkisiyle Cemal ile karşı karşıya gelir.
  • Kadir, Cemali evden uzaklaştırmak amacıyla köprü bir karar alacaktır fakat Cemal, Mihre ve Ayliz'i tarafına çekmeyi başararak Kadir'e karşı hamle yapacak, Diğer taraftan ise Kadir, aklına hiç gelmeyecek bir gerçek ile yüzleşmek üzere

Star TV ekranlarında büyük bir heyecan ile yayın hayatına başlayan Seni Çok Bekledim dizisi çok büyük beklentiler ile ekranlara gelmişti fakat özellikle de son bir kaç bölümdür istenilen reytingleri alamayan seni çok bekledim dizisinin final yapacağı ile ilgili çeşitli söylentiler ortalıkta dolaşmaya başladı. Bakalım bundan sonraki bölümlerde seni çok bekledim dizisi kendisinden beklenen reyting oranlarını almayı başaracak mı?

Seni çok bekledim 10. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Star TV ekranlarında olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber