FOX TV ekranlarının reyting birincisi olan dizisi, yayınlandığı her gün en çok konuşulan gündemler arasına giriyor. Konusu ile dikkat çeken dizide birçok muhteşem oyunculuk dikkat çekiyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilinin bulunduğu diziye büyük ilgi geliyor. İkiliyi çok yakıştıranlar var. Sen Çal Kapımı dizisi birçok ülke tarafından takip ediliyor ve yoğun ilgi görüyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel bu dizide tanışarak yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili şimdilerde özgürce el ele geziyorlar! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in muhteşem bir çift olması, diziye de oldukça fayda sağlıyor. Uyumlu çiftin harikalar yaratması dikkatlerden kaçmıyor. 
Sırbistan dizinin yayın hakkını aldı!
Sen Çal Kapımı dizisine ilgi büyüyor. Türkiye’de büyük reyting sayılarını elde eden dizi yurtdışı ülkelerine satılmaya başlandı. Sen Çal Kapımı dizisine Sırbistan talip oldu. Yayın hakkını alan Sırbistan Sen Çal Kapımı dizisinin kendi televizyonlarına taşıdı. 
Sen Çal Kapımı dizisi Sırbistan’da ne zaman yayınlanacak!
Kendinden çok kez bahsettiren ve çok konuşulan dizinin ünü yurtdışına kadar çıktı. Sen Çal Kapımı dizisi 17 Mayıs tarihinden itibaren Sırbistan televizyonlarında yayına başlayacak. Sırp televizyonlarında bu haber kısa süre içinde yayıldı ve çok konuşuldu. Sırbistan televizyonlarının müjdesini Prva kanalı verdi. Prva kanalı yeni dizinin müjdesini bir paylaşım ile duyurdu. ‘En popüler yeni Türk dizisine evinizin kapılarını açmaya hazır mısınız?’ sloganı ile yaptıkları paylaşım dikkat çekti. Sen Çal Kapımı dizisinin adı Pokucaj Na Moja Vrata olarak yayınlanacak. Muhteşem dizi hafta içi her gün saat 19:10’da ekranlarda olacak. 
Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonu Türkiye’de ne zaman yayınlanacak?
Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri bittikten sonra tüm oyuncular tatile çıkmıştı ve yeni sezon için çalışmalar başlamıştı. Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonu çok yakında FOX TV ekranlarında başlayacak. İlk bölümünden itibaren Sırbistan’da yayınlanacak olan dizinin yeni sezonunun Eylül aylarında başlayacağı bekleniyor. Şu an için net bir açıklama yapılmadı ancak dizinin çalışmalarına başlandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Maldivler tatili sonrası çalışmalara başlamaya hazırlar. 

Editör: Wan Haber