Bu akşam Fox TV ekranlarında sen çal kapımı dizisinin 38. yeni bölümü olacak. Kerem Bursin ile Hande Erçel ikilisinin başrollerini paylaştığı dizide, artık değişik bir ortam mevcut. Gerilim Sahnelerinden çıkıp komedi, eğlence ve aşk üzerine kurgulanacak yeni bölümlerinin işaretleri yavaş yavaş gelmeye başladı.

Sen Çal Kapımı dizisinde yeni bölümde ne olacak? Serkan ve Eda ayrılıyor mu?

Yeni bölümlerde Artık Eda ile Serkan aşklarını doyasıya yaşarken, baharın gelmesi ile beraber dizide ortamda değişecek, enerjisi yüksek olan dönemler, aşk dolu sahneler ve Heyecanın tükenmeyeceği yeni olaylar ile beraber sen çal kapımı dizisi yaz aylarına doğru ilerliyor. Yaz aylarında da devam edecek olan dizinin hayranları Şimdilik gelişmelerden memnun.

Sen Çal Kapımı Bu Akşam Yeni Bölümde Hangi Gelişmeler Yaşanacak?

Eda ile Serkan, havaalanında karşılaşacak fakat hiç umulmadık bir biçimde... Serkan'ın rahatsızlığı Eda'yı oldukça etkileyecek ve zor bir karar vermek zorunda kalan Eda Acaba ne yapacaktır?

Diğer taraflar ise Selin vazgeçmemeye  ısrarlıdır. Yaşamış olduğu rahatsızlık ve Daha sonrasında gelişim gösteren olaylar, Serkan'ı hayatı ile alakalı kararlar almaya itecek.

Serkan ile Eda aşklarına yeniden bir şans vermek amacıyla çıkmış oldukları yolculukta hangi problemlerle karşılaşacak soru işareti işte tüm bu gelişmelerin ve soruların cevapları bu akşam ekranlara gelecek 38. yeni bölümde cevap olacak.

Sen çal kapımı 38 yeni bölümü bu akşam saat 20:00 da FOX TV'de! Yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber