Cumartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin hikayesi büyük bir heyecan dalgası yaratmaya devam ediyor. Dizinin 13 Şubat akşamı yayınlanacak olan 31. yeni bölümünde de bu heyecanı izleyiciler iliklerine kadar hissedecek.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide izleyicileri şoke edecek bir karar var. Eda karakterinin evlilik açıklaması herkesi şaşkınlığa uğratıyor. Eda’nın evlilik açıklaması alında büyük bir oyun, ancak şu an bunu kimse bilmiyor. Hedefi de kendisini hatırlamasa bile Serkan’ı yeniden kendine aşık etmek. Hani Serkan demişti ya, “Yüz kere dünyaya gelsem yüzünde de sana aşık olurum Eda”. İşte bu söz üzerinden hareket eden senaristler, yeni bir heyecan dalgası yaratacak.

Son haftalarda reytingler düştüğü için dizinin hayranları bir final kararından koruyor. Ancak henüz Fox TV’den böyle bir duyuru gelmedi. Fakat Masumiyet ve Savaşçı dizilerinin fragmanları yayınlanıyor ve yakında da hangi günlerde yayınlanacakları ortaya çıkacaktır. Bu durum kanalda bir dizinin de ekrana veda etmesi anlamı taşıyacak.

Final yapacak olan dizinin Sen Çal Kapımı olma ihtimali de var. İşte bu nedenle de dizi hayranları bir yanda hikayenin heyecanını yaşarken, diğer yandan da kulaklarını Fox TV’nin yapacağı açıklamaya çevirmiş durumda.

Peki Sen Çal Kapımı dizisinin 31. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Eda’nın beklenmedik evlilik açıklaması herkesi şoke eder. Herkes çok sevinir. Selin de memnundur bu durumdan. Eda için artık oyun başlamıştır.

Ne olursa olsun Serkan’ı yeniden kendisine âşık edecektir. Serkan her şeyden habersiz yoluna devam ederken, Eda da amacına adım adım ilerler. Fakat Eda hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Bakalım bu sürpriz Eda’nın oyununu nasıl etkileyecektir?

Editör: Wan Haber