İlk sezonu ile FOX TV ekranlarında hayatına devam eden Sen Çal Kapımı dizisi her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Keren Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde birbirlerinden çok farklı iki insan olan Eda ve Serkan arasındaki engellerle dolu aşk eğlenceli bir anlatım ile ekrana geliyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi 26. Bölümde Neler Oldu?
FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı geçen hafta 26. bölümü ile ekrana geldi. Serkan ve Eda ilişkisini bitirmek isteyen Semiha’nın planlarının işe yaramaya başladığı 26. bölümde hem eğlenceli hem de duygusal sahneler ekrana geldi. yayınlanan son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Sen Çal Kapımı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Seymen Eda’yı elde etmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Şirkette gizlice Semiha Hanım için çalışan Balca ise bu konuda Seymen’e yardım etmek ister. Eda Seymen’in Serkan ise Balca’nın kötü niyetinden habersizdir. İkilinin her şeyden habersiz hata yapmaya çok açık şekilde devam ettikleri ilişkileri büyük bir patlamaya sebep olur.

Editör: Wan Haber