Özellikle de yeni bölümde evlilik ile ilgili hazırlıkları gerçekleştiren çiftin halleri, yaşanan eğlenceli anları izlemek amacıyla dizinin takipçileri cumartesi günü heyecanla bekliyor.

Ünlü oyuncular Hande Erçel ile Kerem Bursin’in başrollerinde bulundukları sen çal kapımı dizisinde Hemen herkesin uzun zamandır beklemiş olduğu bir anda Eda ile Serkan’ın evlenmesi çok hoş karşılansa da aslında bu durum biraz da Tedirgin edici. Hamam Partisi, kına gecesi, düğün öncesi eğlenceler derken fragmandaki görüntüleri izleyiciyi iyice merak sürdürüyor.

Bilindiği gibi daha önceleri sen çal kapımı dizisinde sürekli gerginlik hakimdi. Ama Senarist değişikliği meydana geldiği için gerginlik ve kasvet havası yerini eğlenceye ve mutluluğa bıraktı.

 Fakat cin gibi olan sen çal kapımı dizisi izleyicileri Aslında bu kadar mutluluğun arkasında aniden patlak verecek kötü bir durumun meydana gelmesinden endişeleniyor.

Sen çal kapımı dizisi izleyicileri bu kadar mutluluğa Alışık değiller. Bu nedenle Özellikle de yarın akşam yani 23 Ocak Cumartesi gecesi Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan sen çal kapımı dizisinin neticesinde nelerin yaşanacağı merak edilmeye başlandı.

Sen çal kapımı 28. bölümüyle yarın akşam Fox TV ekranlarında olacak!

Editör: Wan Haber