FOX TV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisinden hayran kitlesine büyük bir müjde var! Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile büyük bir ilgi gören dizi bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda sezon arası verme kararı almıştı.
Dizinin başrol oyuncularından olan güzel oyuncu Hande Erçel geçtiğimiz günlerde çıktığı Maldivler tatilinde dizinin erkek başrol oyuncusu Kerem Bürsin'le olan fotoğraflarını paylaşarak aşklarını herkese ilan etmişti! İkilinin gerçek hayatta da sevgili olmasına sevinen hayranlar bir an önce dizinin de başlamasını istiyor! Romantik komedi türünde olan diziden ise izleyicilerine güzel haber kısa bir süre önce geldi!


"Çalışmaya başlayacağız artık"
Erkek arkadaşı Kerem Bürsin'in Amerika'ya gidip gitmediği sorusunu yanıtlayan Hande Erçel verdiği cevapla iki haber birden verdi! Yakışıklı oyuncunun Amerika'ya gitmediğini söyleyen Hande Erçel, sete gideceklerini ve artık çalışmaya başlayacaklarını söyleyerek hayranlarını sevindirdi!


İkinci sezonda eksikler olacak!
Ramazan Bayramından sonra çekimleri başlayacak olan diziden ise ne yazık ki üzücü gelişmeler de yaşandı. Dizide Eda'nın yakın arkadaşlarından Ceren karakterine hayat veren Melisa Döngel diziden ayrılma kararı alarak ne yazık ki yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkamayacak. Dizinin senaryosunu kaleme alan Ayşe Üner ise dizinin yeni sezon hazırlığına çok önceden başladığını söyledi.


Sen Çal Kapımı yeni sezonu ne zaman başlıyor?
Kadrosunda Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan ve Başak Gümelcinelioğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimlerinin 20 Mayıs gibi başlanması bekleniyor. Ancak ikinci sezonun televizyonlarda gösterimi ise tam kesin olmamakla birlikte Haziran ayını bulacak gibi görünüyor. Büyük bir merak içinde beklenen Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonu bomba gibi geliyor!

 

Editör: Wan Haber