Uzun zamandır beklenen karar geldiği, Fox TV çok radikal bir karara imza attı. Son Yaz dizisi için devam kararı çıktı! Fakat bu karar sonrasında üzücü Haber geldi! Fox TV sevilen dizisi yayından kaldıracak.

Yayınlanmış olduğu her bölümde rekorları kıran Son Yaz dizisi devam edecek, Fakat sen çal kapımı dizisinin hayranlarını üzen karar geldi. Şu şu sen çal kapımı dizisi yakın zaman içerisinde final yapacak.

Son Yaz 2. Sezon Ekranlara Gelmeyi Garantiledi!

03 medyanın yapımcılığını taşıyan ve yönetmen koltuğunda Burak Ergin oturduğu, başrollerinde Alperen duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile hafsanur Sancaktutan gibi genç ve yetenekli oyuncuların oynadıkları Son Yaz dizisi 2. Sezon devam etme kararı aldı! Her hafta adeta reyting rekorları kıran son yaz dizisinin ikinci sezon ekranlara gelme oynayıp resmen hayranlarını sevindirdi.

Sen Çal Kapımı Final Yapıyor!

Fox TV ekranlarında Özellikle de ekranlara gelmiş olduğu ilk andan itibaren bütün hayran kitlesinin diziye değil de daha çok Eda ile Serkan karakterlerine hayat veren Kerem Bursin ile Hande Erçel karakterlerinin gerçek hayatta neden aşk yaşamadıkları, ne zaman aşk yaşamaya başlayacakları ile ilgili çeşitli beklentiler içine girmişti. Hatta bu durum sosyal medyada o kadar çok konuşuldu ki sen çal kapımı dizisinin yapımcıları ve senaristleri herkesin dizinin reytinglerine odaklanması gerektiğine dikkat çekerek Eda ile Serkan karakterine can veren Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin Aşk dedikodularının dizinin reytinglerine zarar verdiğini resmen açıklamıştı.

Sen çal kapımı dizisi senaristleri diziyi Kurtarmak amacıyla Hande Erçel ve Kerem Bursin’i jakuzi içerisinde banyo yapmaya kadar pek çok dikkat çekici kareleri izleyiciye yansıtmaya çalıştı.

Fakat Bütün bunlar diziyi kurtaramadı.

Diğer taraftan gelen kulis haberlerine göre Hande Erçel ile Kerem Bürsin Kanal D'de oynama kararı aldıkları ile ilgili çeşitli söylentiler dolaşıyor. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde sen çal kapımı dizisinin final yapmasından hemen sonra nasıl bir Rota çizeceği şimdiden merak edilmeye başlandı. Konu ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geleceği zaman bu satırlardan okuyabilirsiniz.

Editör: Wan Haber