Cumartesi geceleri FOX TV’de izleyici ile buluşan sen çal kapımı dizisinin setinden gelen görüntüler dikkatleri çekmeye devam ediyor.

 Sen çal kapımı dizisi ile ilgili Instagram canlı yayını yapıldı ve yansıyan çeşitli görüntüler izleyicilerin hem kafasını karıştırdı hemde “Acaba” sorularını gündeme getirdi.

 Hande Erçel ile Kerem Bursin’in birbirlerine karşı samimi davranışları dikkatlerden kaçmazken, bu durum izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Hande Erçel’in , “Devamlı benim ekibe yanaşma gayretin var, böyle birisi olduğunu bilmiş olsaydım” şeklindeki imalı cümlesine partneri karşılık olarak, “Bilseydin çalışmaz mıydın?” Şeklinde soruya partnerinin cevabı “Patates bile değişebilir” oldu.

 Sette herhangi bir problem meydana geldiğinde ikilinin bu problemi çözmek amacıyla kendilerini bu olaya kapattıklarını dile getiren ikili, özellikle de çözüm odaklı bir ekip arkadaşlığı şeklinde çalıştıklarını dile getirdiler.

Kerem Bursin, Hande Erçel”e hitaben “Problem mi var?” Biçiminde söylenirken, o esnada metal bir eşya yere düşüyor ve sonucunda ses çıkarması ile Hande Erçel'in ellerini ağzıyla kapattığı görülüyor.

Dizi Son Zamanlarda Oldukça Başarılı

Son zamanlarda özellikle de yayınlanan diziler arasında sen çal kapımı oldukça yükseltmiş bulunuyor.

Diziyi sevenler, dizinin bu kadar başarılı olmasının arka planında Kerem Bursin ile Hande erçel arasında setten uzakta bir aşk yaşanabileceği dedikodusuna bağlıyor.

Editör: Wan Haber