Eda ile Serkan’ın evlenmesi beklenirken yaşanan büyük bir şok neticesinde yine şok şaşırtacak bir ters köşe sizleri bekliyor.

Hande Erçel ile Kerem Bursin’in başrollerinde bulundukları dizide düğün günü Serkan’ın ansızın uçağının kaybolması ile Eda öylece ortalıkta kara kalmıştı. Herkesi şok eden bu gelişmenin sonrasında yeni bölümde daha büyük şoklar sizleri bekliyor.

Aradan 2 ay geçtiği ve hala Serkan’dan bir haber alınamadığı görülüyor yeni bölüm fragmanında.

29. Yeni bölümde Aydan ile Eda Serkan’ın döneceğini yürekten inanırken başka bir yerde ise Serkan ile Selin ortaya çıkıyor. Serkan’ın başına tam olarak ne Geldiğini yeni bölümde izleyeceğiz fakat Serkan’ın bilincini yitirdiği ve Selin’in ona Eda ile alakalı pek çok olumsuz bilgi yüklediği anlaşılıyor  Babaannesinin şirketin hisselerini bıraksa Eda için Selin dolduruşa getiriyor.

Bu arada Selim ile Serkan bir dağ evinde görünüyorlar, bir müddet sonra da şirketin önüne gelerek el ele tutuştukları sahne izleyenleri oldukça şaşkına çevirecek gibi görünüyor. Bir müddet önce diziden ayrılan Selin karakterinin geri dönüşü de büyük bir Yankı uyandırdı herkes için.

 Bige Önal’ın diziden ayrıldığı düşünülürken yeniden dönmesi izleyicileri şaşırttı.

Sen çal kapımı yeni bölümüyle Cumartesi akşamı FOX TV’de!

Editör: Wan Haber