Heyecanla beklenen Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonuyla ilgili gelişmeler her geçen gün çoğalmaya devam ediyor! En son Maldivler tatilinden dönen dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin kısa bir süre önce gazetecilere yeni sezonunun tanıtımı için kısa bir çekim gerçekleştireceklerini duyurmuştu!

Büyük bir merakla beklenen Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezon tanıtımı kısa bir süre önce izleyiciye sunuldu. MF Yapım tarafından yapımcılığı yapılan dizinin ikinci teaser'ı bugün (13 Mayıs) sosyal medya platformlarında yayınlandı. Tanıtımı büyük bir heyecanla bekleyen dizinin hayranları ise çok mutlu oldular!

Sen Çal Kapımı dizisininde hangi oyuncular yer alıyor?
Bildiğiniz gibi Melisa Döngel kısa bir süre önce Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosundan ayrılarak ikinci sezonunda olmayacağını duyurmuştu. Dizinin şu anki kadrosunda Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi isimler yer alıyor.

Sen Çal Kapımı dizisi ikinci sezonu ne zaman başlıyor?
Büyük bir heyecanla beklenen dizinin ikinci sezon yayın tarihi de dizinin tanıtımı ile kesinleşti! Sen Çal Kapımı dizisi ikinci sezonu ile 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'da Fox tv ekranlarında yayınlanacak!

Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezon konusu ne olacak?
Dizinin tanıtımında da görüldüğü gibi  ikinci sezon çok farklı başlayacak. Aradan yıllar geçer, Serkan ve Eda’nın yolları ise yeniden kesişir. Artık kalplerinde aşk için kapı açmayacağını söyleyen ikili hala birbirlerine karşı gizliden aşk beslemektedir. Serkan ve Eda’nın basın açıklaması sırasında küçük bir kız Eda’ya yaklaşır “Anne babam bu adam mı?” diyerek Serkan’ı büyük bir şaşkınlığa uğratır!

 

Editör: Wan Haber