TRT'nin sevilen dizisi Seksenler, yeni bölümleriyle her gün izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Düzeyli ve kaliteli bir içeriğe sahip olan dizi Türkiye'de en sevilen aile dizileri arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Fehmi Baba karakterine hayatr veren Rasim Öztekinler geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirmişti. Öztekin'in ölümü sevenlerini yasa boğarken, herkes usta oyuncunun arkasından gözyaşı dökmüştü.

Seksenler dizisinde daha önceden çekilen yeni bölümler yayınlanmaya devam ederken herkesin aklına Fehmi Baba'nın yerine kim gelecek sorusu geldi.

Seksenler Fehmi Baba yerine kim gelecek? Öldü mü? Yeni Fehmi Kim oynayacak?

SEKSENLER FEHMİ'NİN YERİNE KİM GELECEK?

Dizinin önceden çekilmiş bölümleri olması sebebiyle şu an Fehmi baba karakterinde Rasim ÖZtekin bulunuyor. Öztekin'in yaşamını kaybetmesi sonucu Fehmi Baba roluünü kim oynayacağı dizi severler tarafından merak konusu halkine geldi. Fehmi'yi canlandıran Öztekin'in yaşamını yitirmesi senaristleri de zor duruma soktu. Fehmi'nin dizide hayatını kaybedeceği mi yoksa yerine başka bir oyuncunun mu geleceği konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı. Seksenler dizisinin çekilecek sonraki merak edilen sorunun yanıt bulması bekleniyor. 

Editör: Wan Haber