Seksenler Dizisinde Fehmi'nin Yerine Kim Gelecek?

Usta oyuncu Rasim Öztekin, Seksenler dizisinde Fehmi Baba karakterine Hayat veriyordu. Geçtiğimiz hafta usta oyuncu Rasim Öztekin Hayatını kaybetmişti. Hayranlarını yasa boğan Rasim Öztekin'in yaşamını yitirmesinin akabinde TRT'de ekranlara gelen Seksenler dizisinde Fehmi Baba karakterine hayat veren Rasim Öztekin'in yerine hangi oyuncunun oynayacağı merak konusu olmuştu.

Uzun yıllardır TRT ekranlarında 7'den 70'e Hemen herkesin severek ve beğenerek izlediği Seksenler dizisi hafta içi saat 18:00'de TRT1 ekranlarında izleyicilerin evine konuk oluyor.

İzleyicilerin Merak ettiği konuların başında bulunan seksenler de Fehmi'nin yerine kim gelecek? Soruların yanıtları araştırılıyor... Usta oyuncu Rasim Öztekin, 1959'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir, Sayısız dizi ve filmde rol alan merhum oyuncu Rasim Öztekin, aynı zamanda oyuncu Pelin Öztekin'in de babasıdır. Gora Cem Yılmaz ile beraber oynadığı en çok izlenen filmlerinden biridir.

Seksenler Dizisinde Fehmi Nasıl Bir Karakterdi?

Seksenler dizisinde Fehmi rolü oldukça şefkatli, eşine ve çocuklarına karşı duygusal ve Babacan tavırlı bir aile reisidir. özelliklede 'icat çıkarma' en bilindik lafıdır.

Fehmi'nin Yerine Kim Gelecek?

Seksenler dizisinde Fehmi karakterine hayat veren Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesinden sonra yerine gelecek oyuncu şimdiden merak edilmeye başlandı. Dizi yönetiminden konu ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Seksenler yeni bölümleriyle haftaiçi hergün TRT 1 ekranlarında kalmış olduğu yerden devam edecek.

Fehmi karakterinin yerine oynayacak isim belli olduğunda bu satırlardan sizlerle paylaşacağız.

Editör: Wan Haber