Hepimizi geçmişe götüren bu dizi, 80'li yıllardaki o güzel ilişkileri hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında bizlere sunma fırsatını yakalıyordu. Usta isimlerin bulunduğu dizinin almış olduğu reytinglerde kötü değildi, daha öncesinde biten fakat yoğun istek üzerine tekrar baştan dizi, 2021-2022 sezonunda yine TRT ekranlarında karşımıza çıkacağı konuşuluyor.

Uzun yıllar boyunca ekranlarda boy gösteren diziden pek çok oyuncu ayrılmıştır. Fakat bu durumun, dizinin reytinglerine pek bir etkisi olmadı.

Güçlü bir oyuncu kadrosu ile hepimizin karşısına çıkan seksenler dizisi özellikle de aile bağları, aile ilişkileri şekildeki konuları ekranlara yansıttığı için hemen herkes bu diziden kendi hayatı ile ilgili bir parça muhakkak buluyordu.

İzleyenlere nostaljik duyguları yaşatan Seksenler dizisi çok sevildiği için final yaptığı halde tekrar ekranlara geri dönmüştü. Yine final yaptı, yine gitti ama yine gelmesi için dua eden çok geniş bir izleyici kitlesi mevcut.

 Dizinin yapımcıları tarafından önümüzdeki birkaç gün içerisinde özellikle de seksenler dizisinin tekrar TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacağı ile ilgili bir açıklama yapmaları bekleniyor. Herhangi bir gelişme olduğunda bu satırlardan sizlerle paylaşacağız.

Editör: Wan Haber