Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi Türkiye'de bir çok kişi tarafından beğeniyle takip ediliyor. Dizinin sevenleri hafta için Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül'ün diziden ayrılacağını öğrendi. Neslihat Atagül sağlık sorunlarını öne sürerek diziden ayrıldığını takipçileriyle paylaşırken izleyiciler yeni Nare'nin kim olacağını merak ediyor. Peki Sefirin Kızı yeni Nare kim olacak? Neslihan Atagül diziden neden ayrıldı hastalığı ne? İşte dizi seyircilerinin aradığı sorunun yanıtı...

SEFİRİN KIZI NARE KİM OLACAK?

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, dağlık açısından zor günler yaşadığını bildirerek diziden ayrılmasının ardından yerine gelecek isim de belli oldu.Sefirin Kızı dizisinde yeni NArfe Tuba Büyüküstün olacak Star Tv Büyüküstün'ün diziye dahil olduğunu kaydederken son olarak Manejrimi Ara dizisinde rol almıştı. 

NESLİHAN ATAGÜL HASTALIĞI NE?

Oyuncu Neslihan Atagül, 'Geçirgen Bağırsak Sendromu' hastalığı nedeniyle rol aldığı 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılmıştı. Uzmanların hastalığı için ciddi uyarılarda bulunduğu ve ölüm riskinin olduğunu söyledikleri oyuncudan yeni bir kare geldi. Şu sıralar evinde dinlenen oyuncunun son hali, hayranlarını bir hayli üzdü.
 

Editör: Wan Haber