Pazartesi Akşamları Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden sefirin kızı dizisinin yeni bölümü bu akşam sizlerle beraber olacak. Dizide yaşanacaklar merak edilmeye başlandı. Dizinin önemli oyuncularının ayrılması ile beraber Pazartesi Akşamları Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden sefirin kızı dizisinin yeni bölümü bu akşam sizlerle beraber olacak. Dizide yaşanacaklar merak edilmeye başlandığı. Dizinin önemli oyuncularının ayrılması ile beraber bambaşka bir yola sürüklenen sefirin kızı dizisi ile ilgili gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde!

Sefirin kızı dizisinin 39. bölümü ekranları geldi. Başrollerinde Neslihan Atagül ile Engin Akyürek'in oynamış oldukları sefirin kızı dizisinde sağlık problemlerinden dolayı Neslihan Atagül sefirin kızı dizisinin oyuncu kadrosu ondan ayrılmak zorunda olması ve Tuba Büyüküstün'ün kadroya dahil olması gibi gelişmeler yaşanmıştı. Dizi kurgusunun nasıl gelişeceğini yeni bölümde öğreneceğiz. Sefirin kızı, ile Sancar'ın Zorlu aşkını dile getiriyordu.

Sefirin Kızı Dizisinin Konusu Nedir?

Gariban bir ailenin oğlu olan Sancar, daha küçük yaştan itibaren Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı Nare'ye Aşık olur. Bu iki zıt kutuplardaki Çocuklar, birbirlerini oldukça severler, Sevdaları amacıyla senelerce mücadele ederler. Neticesinde de kız oğlana kaçar fakat tam kavuştukları gece Nare ansızın ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmayacaktır.

Sefirin kızı yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da Star TV'de sizlerle beraber olacak, Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber