Pazartesi Akşamları Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sefirin Kızı dizisi, Maraşlının ekrana girmesi ile beraber günün en çok izlenen 5. dizisi konumuna düştü. Dizinin zaten reytingleri orta derecelerdeydi. Çukur ve Yasak Elma gibi çok önemli performanslarla mücadele eden sefirin kızı dizisi zaten son zamanlarda zorlu reyting problemlerini yaşıyordu. Fakat sefirin kızı dizisinde 2. sezonun iki iyi gitmediğini zaten herkes gördü.

Sefirin Kızı’nda En Son Ne Oldu?

Neslihan Atagül’ün sağlık problemleri sebebiyle diziye veda etmek zorunda kalması bir şanssızlık olarak nitelendiriliyor. Fakat Zaten dizinin Mevcut hali ile devam etmesi durumunda bile sezon sonunu zor bir şekilde getireceği tartışılıyordu.

 Yeni durumda ise Sefirin Kızı dizisinde Aslında dibi gördüğü ve büyük bir çıkış açısından arka planda pek çok hazırlık yapıldı.

Sefirin Kızı Dizisini Kurtarmak İçin Neler Yapıldı?

 Her şeyden önce dizinin hikayesi ile ilgili çeşitli problemlerin çözüldüğü haberleri gelmeye başladı. Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur ikilisinin almış olduğu senaryonun yenilendiği ve çok daha etkili bir hikayenin izleyici ile buluşacağı bilgisi verildi.

Neslihan Atagül gitti, Tuba Büyüküstün Geldi!

Diğer taraftan konuya bakıldığında diziye katılım sağlayacak olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün faktörünü de dikkate almakta fayda olacaktır. Engin Akyürek ile Kara Para Aşk dizisinde çok iyi biri ikili olmuşlardı. Bütün dünyayı etkileyen bu iki ünlü ismin sefirin kızı dizisinde bir araya gelmesi Aslında  Sefirin Kızı Dizisi ile ilgili kötü gidişli reytingleri tersine çevirip diziyi üst sıralara açıklaması bekleniyor.

Editör: Wan Haber