Star TV ekranlarının sevilen dizisinden üzücü haber geldi. Sefirin Kızı dizisi veda etmeye hazırlanıyor. Dizi setinden yapılan paylaşımlarla veda eden oyuncular, dizinin final yaptığına çok üzüldüler. İlgi ile izlenen dizinin sona ermesi izleyicilerini şoka uğrattı. Sıkı takipçiler dizi oyuncularını, yeni dizilerde tekrar görmek istediklerini söylediler. Sefirin Kızı 52. final bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sefirin Kızı 52. bölümde neler olacak?
Sefirin Kızı final bölümünde neler yaşandı?
Final bölüm fragmanı ile büyük ilgi gören Sefirin Kızı dizisine yoğun reyting geleceği düşünülüyor. Final bölümünde büyük heyecan yaşandı. Mavi ve Melek, büyük bir tehlike içinde kalır. Mavi’nin eski kocası onları kaçırır ve ormanlık alanda kaçarken beklenmedik bir olay yaşanır. Mavi, telaş içinde kaçarken, suyunun geldiğini fark eder. Melek, ona bir şey olduğu için çok korkmuştur. Ancak ormanın içinde kalan Mavi ve Melek, çıkış yolu bulamaz. Diğer yandan Sancar kızını ve karısını bulmak için ormana gider. Çılgına dönen Sancar, onların zarar görme ihtimaline bile dayanamaz. Mavi ve Melek’i ararken Mavi’nin eski kocasını karşısında bulan Sancar, burnunun ucundaki silah ile karşı karşıya kalır. 
Sancar, Melek ve Mavi’nin korku dolu anları bir yana dursun, dizide mutlu sahneler de var. Yahya ve Elvan aşklarına bir kez daha şans vermeye karar verirler ve tekrar nikah masasına otururlar. Birbirlerini çok seven ikili ne olursa olsun ellerini tutmaya devam ederler. Sefirin Kızı dizisinde mutlu olayların yanı sıra şok olaylarda yaşanacak. Sancar’ın vurulup vurulmadığı ise büyük merak konusu olarak kaldı. Sefirin Kızı, 52. final bölümü ile bu akşam yayınlanacak. Final sahnesi sosyal medya hesaplarında şimdiden büyük ilgi görüyor. 

Editör: Wan Haber