Star TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisine yeni bir karakter katıldı. Ünlü oyuncu Ferit Aktuğ, dizide artık Bora olarak kendisini hissettirecek… Dün akşam yayınlanan 39. bölümde Elvan ile sahneleri dikkat çeken Bora’nın gelişi, dizi hayranlarını da memnun etti.Önceki hafta Tuba Büyüküstün’ün hikayeye katılmasının ardından Mavi ve Sancar ikilisi oluşturulmuştu… Bora’nın gelişi ile birlikte de dizi hayranlarının talebi Elvan – Bora aşkının yeşermesi ve bu ikilinin dizide güçlü bir şekilde yer alması şeklinde… Tabii ki hikaye böyle olur mu bilinmez. Ancak 39. bölümde yansıyan Bora ile Elvan sahnesi izleyicileri bir hayli mutlu etti.

Ferit Aktuğ’un yapıma katılması da dizi hayranlarını fazlasıyla sevindirdi. Hikayenin daha da gelişmesi, farklılaşması adına yeni karakterlere de ihtiyaç olduğu görülüyor.

Daha önce birçok yapımda faklı rollerde izlediğimiz Ferit Aktuğ için sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapıldı. Dizi hayranları, “Bu ikilinin arasında aşk olursa süper olur” diyerek şimdiden Elvan – Bora ikilisini beğendiklerini ifade ettiler.

“Elvan ve Bora, bundan sonra dizide Sancar – Mavi’den sonraki ikilimiz, baya güzel ikili sahneler çok iyi” diye yorum bırakan dizinin takipçileri, Bora karakterinin yapıma renk kattığını da düşünüyor.

Hivda Zizan Alp’in canlandırdığı Elvan karakterinin her hali de izleyicilerin dikkatini çekiyor. Neşeli sahnelerdeki performansıyla oyuncuya övgülerde bulunan dizi hayranları, “Elvan’sız olmuyor bu dizi. Artık Elvan da mutlu olsun ki, en çok da hak eden Elvan” diye yorum yapıyor.

Editör: Wan Haber