Bilindiği gibi Geçtiğimiz günlerde dizinin başrol oyuncularından Neslihan Atagül geçirgenlik bağırsak problemleri sebebiyle diziye veda etmek zorunda kalmıştı.

Nare karakterine can veren Neslihan Atagül’ün sağlık problemlerinin ilerlemesi ile beraber 45 kiloya kadar indiği de söyleniyordu, diziden ayrılmak zorunda kalan ve hastanede tedavi altına alınması gerektiği ile ilgili açıklama yapılan Neslihan Atagül’ün dizi setinden ayrılmasından sonra yerine gelecek kişinin Tuba Büyüküstün olduğu konuşulmaya başlandı. Kanal yönetimi ve dizi yapımcıları Tuba Büyüküstün ile henüz kesin ve net bir anlaşma sağlamadı fakat dizi setinde her nedense Tuba Büyüküstün’ün adı sürekli gündemde tutuluyor.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün sefirin kızı dizisinde Nare karakterine Hayat verip vermeyeceği ile ilgili Belirsizlik devam ederken, Diğer taraftan Tuba Büyüküstün’ün tam olarak hangi bölümden itibaren dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacağı merak ediliyor.

Tuba Büyüküstün’ün Normal adı değil fakat senaryodaki adı artık dizi setindeki kurgular da geçmeye başladı. İzleyici ise Tuba Büyüküstün’ü fiziki bir şekilde setlerde görmek istediğini dile getiriyor.

 Bu nedenle bu karmaşıklığın bir an önce ortadan kaldırılması için ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün Eğer ki sefirin kızı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduysa bir an önce oynamasını istiyorlar.

Sefirin kızı yeni bölümüyle 25 Ocak Pazartesi akşamı Star TV’de!

Editör: Wan Haber