Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başollerinde yer aldığı Star TV’nin Sefirin Kızı dizisi, yeni rotasında yoluna devam ediyor. Dün akşam 39. bölümü yayınlanan dizinin reytinglerindeki düşme ise pek de iyi sinyaller vermiyor. Dizinin sadık hayranlarının artık yapımı terk etmeye başladığına işaret eden bu reyting gerilemesinin önümüzdeki haftalarda da sürmesi dizi adına çok olumsuz bir durumu gündeme getirecek.
Yavaş yavaş düşen reytingleri ile final yolunun aralandığını düşünen de birçok izleyici var… Dizinin Sancar – Mavi hikayesi olarak çok da kabul görmediğine de bu gerileme işaret ediyor. Nare’nin ayrılığının dizinin ana hikayesinin de bitmesi anlamı taşıdığını bilen izleyiciler, Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur ikilisinin yeni senaryosuna henüz tam olarak alışamamış gibi de görünüyor.

Sefirin Kızı dizisinin hayranları Tuba Büyüküstün’ün canlandırdığı Mavi karakterinin gizlediği bir şeyler olduğunu hissediyordu. 39. bölümde ise Mavi bir itirafta bulundu… Bu itiraf izleyicileri de derinden etkiledi…

Sancar, kızı Melek’ten bahsederken Mavi ise ona ne kadar şanslı olduğunu söyledi. Ancak Mavi’nin de bir kızı vardı. Mavi, “Benim kızım öldü” diyerek beklenen itirafı yaptı. Gözyaşlarına bürünen Mavi’nin o halleri izleyicileri de duygulandırdı. Birçok dizi takipçisine göre çok etkileyici sahnelerle dolu bir bölüm geride kaldı.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisi performansları ile yine hayranlarından alkış aldı. Engin Akyürek hayranları sosyal medyada birçok iltifat içerikli yorum bırakarak oyuncuya övgülerde bulundu.

Mavi’nin çaresizliği ile bazı dizi hayranlarına gözyaşı döktürdü… İzleyiciler Tuba Büyüküstün’ün karakterin duygusallığını kendilerine hissettirdiğini de yorumlarda yazdı.

Şimdi de Mavi’nin kızının hikayesi çok merak ediliyor. Bakalım yeni bölümlerde bu konuda neler yaşanacak?

Editör: Wan Haber