Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu üçlüsünün başrollerinde oynadığı sefirin kızı dizisinde Neslihan Atagül'ün bağırsak rahatsızlığı geçirmesi ve diziden ayrılması sonrasında dizide bütün taşlar Adete yerinden oynamıştı. Senaristler ve yapımcılar ne yapacaklarına karar verirken Tuba Büyüküstün ile anlaştılar ve Tuba Büyüküstün Mavi karakteri ile sefirin kızı dizisinde oynamaya başladı. Uraz Kaygılaroğlu’da aynı şekilde diziden ayrılmıştı. Artık dizi Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisi arasında yürüyecektikti. Fakat o hesap tutmadı.

Geleni Gideni Arattı!

Tuba Büyüküstün, çok deneyimli bir oyuncu, fakat adeta gelen gideni aratır sözünün vücut bulmuş halini  sefirin kızı dizisinin hikayesinde gördük.

Bunun sebebi ise aslında Tuba Büyüküstün'ün deneyimli yada deneyimsiz bir oyuncu olmasından değilde daha çok sefirin kızı dizisinin Neslihan Atagül'ün yapıştırılmış olmasından kaynaklanıyor. Bu nedenle Mavi karakteri ile sefirin kızı dizisinde dahil olan Tuba Büyüküstün'ün bütün emekleri, bütün çabaları takdire şayan fakat yine de dizide tutmadı.

Tuba Büyüküstün Mavi Karakteri İle Sefirin Kızı Dizisi Neden Kurtarıcı Olmadı?

 Bu durum senaristlerin gözünden kaçmadı. Makalede de açıklandığı gibi izleyiciler, Neslihan Atagül'ü sefirin kızı dizisine daha çok uyarladıkları için daha çok et ve kemik gibi hissettikleri için Tuba Büyüküstün her ne kadar başarılı olursa olsun sefirin kızı dizisi ile pek bir uyum sağlayamadı. Bu durum, aslında dizinin reytinglerine de yansıyor.

Editör: Wan Haber