Engin Akyürek ile Neslihan Atagül ikilisinin başrolde bulunduğu Star TV dizisi güçlü bir hikaye ile yoluna devam ediyor. Harika oyunculuk performansları başta olmak üzere mükemmel bir şekilde kurgulanmış hikayesi de bir araya gelince kısa süre içerisinde büyük bir ilgi gören sefirin kızı diğer bütün diziler gibi aynı şekilde pandemi problemine takıldı ve 6 ay kadar ekrandaki yerini alamadı.

İkinci sezona eleştiriler altında başlangıç yapan sefirin kızı dizisinde izleyiciler En çok da kadına şiddet hususunda sert bir tutum gösterdi. Diziye yönelik bu eleştiri dalgası Nare ile Sancar arasındaki ilişkinin düzeltilmesi ile neyse ki son noktayı buldu.

Gediz’e hayran olan izleyici kitlesi ise onun kötü bir adam olduğu gerekçesi ile yüzleşmek zorunda kaldılar. Zira filmin senaristleri böyle bir durumu istemişlerdi. Diziye ilgiyi artırmak amacıyla Gediz’i kötü biri yaptılar  Fakat bu durum Aslında hikâyeye büyük bir zarar verdi.

Sefirin kızı dizisinin 36. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Sancar Efe Ah be Nare’m Biz nasıl böyle olduk? Diye söyleniyor. İşte bu soruyu senaryo grubunun bir de kendine sorması izleyicinin de beklentisi. Belki yeni senaristler hikayeyi toparlayarak daha güçlü bir kalem grubu ile yoluna devam eder.

Sefirin kızı 18 Ocak Pazartesi akşamı 36 bölümü ile sizlerle olacak.

Editör: Wan Haber