Star TV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden sefirin kızı dizisinde izleyicilerin artık diziye olan bağlılıkları tükenmek üzere... Bunun sebebi ise sezon içerisinde 5 ile 6’lı reytinglere ulaşabilen dizi Şimdi ise bunun ancak yarısını dahi elde edemiyor.

Bilindiği gibi sefirin kızı dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül sağlık problemleri sebebiyle diziye veda etmek zorunda kalmıştı. Hemen akabinde ikinci başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu dizinin oyuncu kadrosu ondan ayrılmış, Burcu Biricik ile beraber Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan camdaki kız dizisinde başrol oynayacaktı fakat ondan da vazgeçti şimdi ise Cem Yılmaz'ın çekimleri halen devam eden Ercan diye bir dizisi için başörtü oynayacağı artık netlik kazandı.

Diğer taraftan konuya bakıldığı zaman başrol oyuncusu Neslihan Atagül'ün diziden ayrılmasından sonra dizi yapımcıları ve senaristleri oynaması amacıyla Tuba Büyüküstün gibi genç, güzel ve yetenekli oyuncuya teklif götürdüler hiç düşünmeden bu rolü kabul eden Tuba Büyüküstün, En çok da Engin Akyürek ile beraber daha önce aynı, benzer projede oynadığı için yine aynı şekilde kendisiyle beraber aynı projede bulunmak amacıyla bu rolü kabul ettiğini dile getirmişti. Fakat mavi karakteri ile sefirin kızı dizisi ne katılım sağlayan Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek ikilisi arasında filmin ilerlemesi, daha fazla reyting alması beklenirken ne yazık ki bundan birkaç bölüm öncesine kadar elde etmiş oldukları 6'lı oranlardaki reytinglerin dahi şimdi yarısını bile alamıyorlar. Bu nedenle artık pazartesi Akşamları ekranlara gelen sefirin kızı dizisi hayranları, başka televizyon kanallarında izleyiciyle buluşmaya devam eden diğer dizilere yönelmeye karar verdiler. Çünkü artık Yavaş yavaş hem Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek arasındaki oyun hem de Neslihan Atagül’den sonra bir türlü iki yakası bir araya gelemeyen sefirin kızı projesi ile ilgili sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında reytinglerin düştüğü ile ilgili, Artık eskisi gibi bu dizinin izlenmediği ile ilgili çeşitli Yansımalar meydana çıkmaya başladı.

Yapılan tahminlere göre bu reytingler ile yoluna devam edecek olan sefirin kızı dizisinin mayıs ayı ortalarına Doğru final etmesi bekleniyor.

Editör: Wan Haber