Star TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisi her hafta birbirinden heyecanlı böloümleriyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Yayına girdiği ilk bölümünden itibaren Türkiye'nin ses getiren dizileri arasına girmeyi başaran Sefirin Kızı dizisi ile ilgili dedikodular ortaya çıktı.

Diziyi ilgiyle takip eden izleyiciler Sefirin Kızı dizisi bitiyor mu? Final mi yapıyor? Final bölümü ne zaman? sorularını sormaya başladı. 

SEFİRİN KIZI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisi bir çok farklı konuda dedikoduların gündeminde olmuştu. Dizide başrol oyuncusu Neslihan Atagül ile ani bir şekilde ayrılık kararı alınmıştı. Neslihan Atagül yaptığı açıklamada rahatsızlıkları bulunduğu ve bu yüzden diziye veda ettiğini belirtmişti. Neslihan Atagül'ün yerine senaristlen Nare rolü için Tuba Büyüküstün ile anlaşmıştı. Yine Uraz Kaygılaroğlu da diziden ayrılan isimler arasında yer almıştı. Ayrılıklar sonrası dizi ile ilgili sosyal medyada söylentiler dolaşmıştı. Büyüküstün'ün aldığı ücret de en çok konuşulan konuların arasında yer alıyordu. 

SEFİRİN KIZI DİZİSİ BİTİYOR MU? FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Sefirin Kızı dizisinin final yapacağına dair birçok ulusal yayın yapan sitelerde haberler çıktı. Dizide son bölümlerin yayınlandığı ve sezon finaline girileceği belirtildi. Ancak yüksek izleyici kitlesine sahip olan Sefirin Kızı ile ilgili yapımcılardan net bir açıklama gelmedi. Dedikoduların gerçek mi söylentiden ibaret mi olduğu yapım ekibinden gelecek açıklama sonucu netlik kazanacak. 

Editör: Wan Haber