03 Medya imzasını taşıyan, Star TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan, başrollerinde Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in oynadıkları Sefirin Kızı dizisinde; Engin Akyürek "Sancar Efe" karakterini oynarken, Tuba Büyüküstün ise "Mavi" karakterine hayat veriyor.

Düşük reytingler alarak yayın hayatına devam eden sefirin kızı dizisinde kurgu değişikliğe uğradı fakat izleyici geri gelmedi... Sancar ile mavinin hikayesi, Nare ile Sancar kadar ilgi görmedi... Fakat diziye yurtdışı desteğinin daha da arttığını söylemek mümkün. Sefirin kızı dizisinin 47. yeni bölümünde çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Sefirin Kızı 47. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

  • Sancar, kolları arasında yitip gitmekte olan kavruk'u kurtarmak amacıyla adeta kendisini ateşe atmayı göze almıştır. Kavruk, ölüm ile yaşam arasında mekik dokurken, Sancar diğer taraftan Mavi'nin başına gelenlerle sarsılacak. Mavi'nin Sancar'ı kurtarmak amacıyla almış olduğu risk ise Sancar'ın kalbini kırarak başka bir çatışmanın daha meydana gelmesine sebep olacak.
  • Zehra, Kavruk'tan gelmiş olan haber ile adeta hayatının en büyük şokunu yaşarken, diğer taraftan ise artık hiç olmadığı kadar kararlı bir duruş sergilemek amacıyla hareket edecek. Halise haricinde herkes onun yanında olmaya çalışırken, bu konu ile ilgili en büyük destekçisi yine Sancar olacaktır.
  • Halise'nin otoritesi artık hiçe sayılmış, ona kazan kaldıran bütün çocuklarını kontrol altına almaya çalıştıkça yenilgiye uğratmaya devam edecek, her geçen gün daha da merhametsiz bir insana bürünen çok daha tehlikeli bir yola girecektir.

Sefirin kızı 47. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Star'da!


 

Editör: Wan Haber