Pazartesi Akşamları Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden sefirin kızı dizisinin bu akşam 46. yeni bölümü ekranlarda olacak.

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisinin yine hayranlarını mest etmeye devam edecekleri yeni bir bölüm karşılayacak izleyiciyi. Özellikle de Tuba Büyüküstün'ün, hem güzelliği hem de yeteneği ile her hafta ilgi ile izlenen bir isim olmayı başarıyor. Yurtdışında sefirin kızı dizisinde olan ilgi gittikçe artış gösterirken, Türkiye'deki izleyicilerde ilgi azalmasının olması dikkatlerden kaçmıyor.

Bilindiği gibi sefirin kızı dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül, bağırsak problemleri ile ilgili hastalığa yakalanmış ve dizinin oyuncu kadrosu ondan ayrılmak zorunda kalmıştır.

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek ikilisinin buluşması Türk izleyicide büyük bir Yankı bulmadı. Fakat yurt dışında çok ciddi bir ilgip gördükleri kesin…

Sefirin kızı dizisinin büyük bir hayran kitlesi olursa eğer bu diziyi birkaç sezon Daha ayakta kalabilir. Fakat izleyici, her ne olduysa artık Engin Akyürek ile Neslihan Atagül arasındaki uyumu bir türlü Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün arasında bulamadı. Böyle olunca diziden soğuyanlar, başka dizilere kaçanları, dizinin reytingini düşmesine sebep olanlar bitmedi.

Yeni gelişmelerle ve yeni heyecanlarla sefirin kızı dizisinin 46. Yeni bölümü bu akşam saat 20:00' da star TV'de olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber