Star TV ekranlarında şimdiye kadar 41 bölümü yayınlanan sefirin kızı dizisinin bu akşam 42. yeni bölümü sizlerle beraber olacak.

Sefirin Kızı Dizisi Bu Akşam 42. Yeni bölümde Neler Yaşanacak?

  • Gariban bir Yarıcı'nın oğlu olarak tanınan Sancar, daha henüz Çocuk yaşından itibaren Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı Nare’ye aşık olur.
  •  Bu iki zıt kişi, birbirlerini ölümüne severler, aşkları uğruna senelerce mücadele ederler, nihayetinde Kız, oğlana kaçar fakat Tam da kavuştukları gece Nare ansızın ortadan kaybolur. Bir daha da onu gören, duyan olmayacaktır.
  • Kimisi onun denize düşüp boğulduğunu söyler Kimisi sefir kızı ya Avrupa'ya kaçtı. Bir aşıksa onlara türkü Yakar der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu gitti. Böylelikle Nare ile Sancar'ın mutsuz Hikayesi bir Destana dönüşmüş olur.
  • Bir kına gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam 9 sene sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkı vermesi şaşkınlık yaratır. Üstelik bir düğün gecesinde Sancar'ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

Sefirin kızı dizisinde başrollerde Engin Akyürek Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu oynuyordu. Fakat başrolde oynayan Neslihan Atagül'ün bağırsak problemleri yaşaması sebebiyle diziye veda etmesinin hemen akabinde Uraz Kaygılaroğlu da diziye veda eden ikinci isim oldu. Daha sonrasında ise mavi karakteri ile Tuba Büyüküstün sefirin kızı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştu.

Sefirin kızı dizisi bu akşam saat 20:00’ da Star TV ekranlarında olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber