Limon yapımın yapımını, Hayri Aslan’ın ise yapımcılığını üstlendiği Osman Taşçı ile Eray Koçak’ın yönettiği, Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu Kaleme aldığı savaşçı dizisi 5. sezonu ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Savaşçı kadrosuna yeni katılım sağlayan başta Tamer Karadağlı ile dizide bordo berelilerin Seçkin birliklerinden olan Kılıç timinin yeni üyeleri olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Ekin Mert Daymaz ile Erkan Meriç ve Anıl Tetik ile Serenay Aktaş Özel Kuvvetler komutanlığından emekli piyade kıdemli Albay Şevket Şen’den bordo bereli eğitimi almaya devam ediyorlar.

Oyuncular Mental olmak üzere baskın ile Pusu aracı ve gece gündüz ilerleme ve yaşama, silah tutuş ve atış teknikleri gibi pek çok alanda eğitim alarak dizinin senaryosunu harika bir şekilde oynamak amacıyla uğraş veriyorlar.

Savaşçı dizisinde dünyanın en zor koşullarında vazifelerini yerine getiren akla gelebilecek bütün zorluklara katlanan adanmış kahramanların, yani bordo berelilerin hikayesi anlatılıyor. Dizinin ilk 4 sezonunda Berk Oktay başrolde oynuyordu. Gaye Turgut, Evin Çiğdem karakterine Hayat veriyordu.

İki isim de diziden ayrıldı yeni bir kadro oluşturuldu ve yeni isimler de savaşçı bambaşka bir biçimde ekrandaki serüveni devam edecek.

Yep yeni oyuncularla yepyeni bir Sezona hazırlık yapan savaşçı dizisi çok yakın zaman içerisinde Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Editör: Wan Haber