Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ettiği zaman dilimi içerisinde adeta yayınlandığı gün bütün reytingleri almayı Başaran savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın ani bir karar alıp dizinin oyuncu kadrosunda ayrılmasından sonra oyuncuların tek tek ayrılması akabinde Fox TV savaşçı dizisini yayından kaldırmak zorunda kalmıştı. Daha sonrasında ise tamamen final yaptığı ile ilgili çeşitli söylentiler ortaya atılan savaşçı dizisi mükemmel bir kadro yeniden oluşturdu ve özellikle de Ekin Mert Daymaz, Tamer Karadağlı, Ediz Hun gibi ünlü oyunculardan kadroya dahil olmasıyla çekimlere başlandı. Daha sonrasında ise Eskişehir'deki şekiller tamamlandı ve artık dizinin hangi Gün ekranlara geleceği ile ilgili Start verildi ancak savaşçı dizisinin ekranlara geleceği günün belirlenmesi Bir Hayli Zorlu geçti gibi görünüyor. Çünkü savaşçı dizisinin yayınlanması için özellikle de Fox TV ekranlarında kötü reyting elde eden dizi hangisi ise onun fişinin çekilmesi ve yerine savaşçı'nın yayınlanması gerekiyordu. Işte detaylar haberimizde…

Fox TV Açıkladı!

Fox TV'nin sosyal medya hesaplarından yapılan bir paylaşıma göre, savaşçı dizisinin müjdesi geldi. Fox TV yayınlamış olduğu paylaşımda 'Haydi savaşçı! Kendini en uygun kelimeyi sert ve hikayende paylaş' biçiminde bir paylaşım yaparak dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Tarihin bugün açıklanacağı belli olurken tahminler de boş durmadı Tabii ki.

Gelen en son haberlere göre ise savaşçı dizisinin yeni yayın günü pazar olarak açıklandı. Kefaret dizisinin senaryo gidişine bakılırsa final yapacağı gibi görünüyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi Yayın Hayatına Devam Mı Edecek?

Başrollerinde Kerem Bursin ile Hande erçel gibi genç ve yetenekli oyuncuların bulunduğu sen çal kapımı dizisinin final yapacağı ile ilgili haberleri kesin bir dille yalanlayan Fox TV'nin gözden çıkaracağı 2 dizi kaldı geriye.

Baraj ile kefaret. Baraj dizisi reytinglerde büyük bir düşüş yaşarken, salı günleri masumlar Apartmanı dizisinin karşısına at savaşçı dizisini koymak istemeyen Fox TV, pazar günü gözden çıkarmış gibi görünüyor. Pazar günü, TRT 1 ekranlarında yeni yayın hayatına başlayan Teşkilatı dizisine rakip olacağı düşünülen savaşçı dizisinin kefaret dizisinin bir yerini alacak konuşuyor.

Editör: Wan Haber