Kardeşlerim dizisinden üzücü bir haber her an gelebilir. Savaşçı dizisinin ekranlara gelmesi, Kardeşlerim dizisi ile aynı güne alınınca dengeler iyice değişti. Resmen savaşçı ile kardeşlerim dizisi arasında reyting mücadelesi başlayacak bundan sonra. Bakalım bu mücadeleyi kim kazanacak? Bu sorunun cevabını dizilim bölümlerini izledikten sonra vermek daha da mantıklı olacaktır.

Kardeşlerim dizisi son zamanlarda gerek sen öyle gerekse de oyunculuk performansları ile ön plana çıkmayı başarıyor. Reytingleri yükselmeye seyircileri ekranlara başına kilitlemeyi devam ediyor. Ancak öyle bir gelişme meydana geldi ki kardeşlerim dizisi ile ilgili kötü bir sürpriz meydana gelebilir. Bunun sebebi ise savaşçı dizisinin artık tekrar yayın hayatına başlayacak olmasıdır.

Savaşçı Dizisinin Ekranlara Gelmesi İle Beraber Kardeşlerin Dizisi Ne Yapacak?

Kardeşlerim dizisi son zamanlarda pek çok dizinin final yapması ve kendi senaryosundan dolayı ön plana çekmeyi başardı. Duygusal konusu ile ve oyunculuk performansları ile gündeme oturmayı başaran kardeşlerim dizisi, yeni gelen savaşçı dizisi ile bakalım ne yapacak?

Savaşçı Ve Kardeşlerim Aynı Günde Yayınlanacak

Savaşçı dizisi uzun zamandır bekliyordu yayın hayatına başlamak için…

Devamlı tarih verilmemesi ve devamlı ertelenmesinden dolayı hayranları bu duruma oldukça tepki göstermişti. Fox TV son yapmış olduğu açıklamada savaşçı dizisinin bir hafta erken yayına aldı. Belirli bir hayran kitlesi olan savaşçı dizisi, kardeşlerim dizisi ile aynı gün ekranlara gelecek.

Editör: Wan Haber