FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisiyle ilgili flaş bir karar alındı. Tam 5 sezondur ekranlarda olan Savaşçı dizisinin izleyicileri alınan bu karara bir hayli üzülecek! İlk bölümü 2017 yılında yayınlanan askeri, dram türündeki Savaşçı dizisinin önümüzdeki günlerde final yapacağı yönünde bir karar alındı!


Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Savaşçı dizisi 109. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. FOX TV'nin iddialı dizileri arasında yer alan Savaşçı, gerek konusu gerek oyuncu kadrosuyla herkesi etkileyen yapımlardan birisi olmayı başardı. Yayınlanan son bölümlerdeki reytinglerin düşük olması ise hem yapım şirketini hem de kanalın final kararı vermesinde etkili oldu.


Yeni sezona altı yeni popüler oyuncunun kadroya eklenmesiyle iddialı başlayan Savaşçı dizisi beklenen reyting başarısını gösteremedi. Özellikle başarılı oyuncu Tamer Karadağlı’nın Savaşçı’da tam 6 bölüm oynaması izleyicileri oldukça heyecanlandırmıştı.  Limon film imzalı dizinin yönetmen koltuğunda ise Eray Koçak oturuyor. Süleyman Çobanoğlu tarafından senaryosu kaleme alınan dizi iki bölüm sonra ekranlara veda edecek.


Savaşçı dizisinde yer alan oyuncular:
Murat Serezli    Albay Halil İbrahim Kopuz    
Sarp Levendoğlu    Yüzbaşı Haydar Bozkurt
Ekin Mert Daymaz    Astsubay Görkem İlbeyli
Anıl Tetik    Astsubay Savaş Çiğiltepe    
Ediz Hun    Emekli Albay Gündüz Göktürk    
Serenay Aktaş    Teğmen Selcen Efe
Erkan Meriç    Astsubay Kıdemli 
Ali Tarık Fındık    Astsubay Üstçavuş İlyas Karaca    
Alp Öyken    Mehmet Arif Kırlangıç
Serhat Nalbantoğlu    Tümgeneral Ahmet Kutalmış    

 

Editör: Wan Haber