Fox TV'nin sevilen yapımlarından savaşçı, Uzun bir aradan sonra ekranlara tekrar geri dönecek. Büyük bir merak içerisinde beklenen dizinin 5. sezonunda ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Peki savaşçı ne zaman başlayacak ve yeni oyuncuları kimler? cevabı haberimizde...

Savaşçı Ne Zaman Başlıyor?

4 Şubat Pazar günü ilk bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyor. Yani bu akşam FOX TV'de bu akşam kefaret dizisi ekranlara gelecek.

Savaşçı Dizisi Oyuncu Kadrosuna Kimler Katıldı?

Dünyanın en zor koşullarında görevlerini yerine getiren, akla gelebilecek bütün zorluklara katlanan adanmış kahramanlarını, "bordo berelilerin” hikayesinin dile getirildiği dizinin oyuncu kadrosunda;

 Sarp Levendoğlu, Murat sezerli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serenay Aktaş, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç çam, şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak, edizhun, Alp öyken, Zerrin Sümer  gibi oyuncuları oynuyor.

Savaşçı Dizisinde Hangi Oyuncular Ayrılmıştı?

Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay, yasak elma dizisine Çağatay karakteri ile katılmıştı. Aynı zamanda Gaye Turgut Evin’de aynı şekilde savaşçı ‘ya veda ederek TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tövbeler olsun dizisinin oyuncu kadrosuna katmıştı. Diziden başka ayrılık haberleri de geldi. Ayça karakterine can veren Feyza Sevil Güngör ünde ekibe veda ettiği konuşuluyor.

Editör: Wan Haber