Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan savaşçı dizisi, çeşitli çalkantılardan sonra 5. sezonu ile tekrardan izleyiciye merhaba demeye hazırlanıyor. Diziye kattığı yeni isimlerle adından oldukça söz ettirmeyi başaran fenomen dizi hazırladığı efsane kadrosu ile hayranlarını şimdiden adeta mest etti.

Yeni sezonda bulunan dizi oyuncuları ile hazırlanan tanıtım afişleri sosyal medyada büyük bir beğeni aldı. Afişlerde ise savaşçı dizisinin ne zaman ekranlara döneceği ile ilgili detay gözlerden kaçmadı.

Kılıç Timi Bomba Gibi Geliyor!

Yönetmenliğini Eray Koçak ile Osman Taşçı’nın yaptığı savaşçı dizisinin senaryosunu Süleyman Çobanoğlu kaleme alıyor.

Başrollerinde Murat sezerli, Sarp Levendoğlu bulunuyor. Adını gündeme yapmış olduğu son dakika oyuncu transferleri ile bomba gibi duyuran savaşçı dizisinde kılıç timi, giderek güçleniyor. Ama diziye katılan isimler ise yalnızca dizi hayranlarını değil aynı zamanda herkesi heyecanlandırmayı başardı.

Diziye Kimler Katılmıştı?

Yeşilçam’ın ustalarından Ediz Hun’un katılması ile herkesi heyecanlandıran savaşçı dizisi sonrasında ise Tamer Karadağlı gibi usta bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Güneş Zavrak ve Anıl Tetik gibi isimler ile yoluna devam edecek olan kılıç timi kadrosu yeni sezonda atıldığı maceralarla adından söz ettirecek.

Savaşçı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Savaşçı dizisinin çekimleri Eskişehir’de başlıyor. Dizinin yeni sezon çekimlerinin de gelecek hafta Eskişehir’de başlayacağı bilgisi paylaşıldı.

Editör: Wan Haber