Çarşamba Akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya başlayan, çiçeği burnunda Reality şov programı Şarkılar Bizi Söyler programının her hafta konukları birbirinden değişik ünlüler oluyor. Şarkılar bizi söyler 3. bölümü ekranlara geldi.

Hakan Altun, Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici bu hafta Sezen Aksu'nun şarkılarını seslendirdi. 11 Mart 2021 tarihinde ekranlara gelen programda sürpriz konuklar da vardı. Niran Ünsal, Kibariye, Kubat programda seslendirmiş oldukları şarkılar ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Şarkılar Bizi Söyler Bu Akşamki Konukları Kimler?

Poll Prodüksiyon, Geçtiğimiz aylarda İbrahim Tatlıses'in ekranlara taşıyıp sunduğu İbo Show ile ekranlara dönmüştü. Bu alandaki programlarında önemli projelere imza atan yapım şirketinin yeni projesinde 3. Hafta sona erdi. Yeni hafta ile beraber 11 Mart reyting sonuçlarını nasıl olacağı da şimdiden merak konusu olmuştu.

Fakat reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Kanal D ekranlarında yayınlanan şarkılar bizi söyler programı ile Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un beklenen reytingleri elde edemedikleri için final yapacakları ile ilgili çeşitli söylentiler ortalıkta dolaşıyordu.

18 Mart Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim Olacak?

Bilindiği gibi şarkılar bizi söyler programında Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, Sezen Aksu şarkıları söylenmişti.

4-bölüm tanıtımındaki gerek katılımcılar gerek şarkılarını seslendirecekleri Usta şarkıcıların kim olacakları da açıklandı.

Şarkılar bizi söyler programına bu akşam Ahmet Selçuk İlkan, Serdar Ortaç katılacak ve Ferdi Tayfur'un şarkıları bu akşam seslendirilecek.

Editör: Wan Haber