Müzik camiasının efsanevi isimleri Sibel Can ile Hakan Altun ikilisinin adeta müzikseverlerin kulaklarının pasını silecekleri şarkılarıyla, Hüsnü Şenlendirici'nin ise klarnetini konuşturacağı şarkılar bizi söyler programı 25 Şubat tarihinde yayın hayatına başlayacak. İbo Show'a rakip olarak nitelendirilen şarkılar bizi söyler Show programı, çıkarmış oldukları müzik parçaları ile adeta nam salan değerli sanatkarların yaşamı bir gün şarkıları Birgül ailesi ile dostları ve çok daha fazla sürprizlerle beraber seyircisini ağırlayacak.

Türk müziğinde çok önemli faaliyetlere imza atmış olan Sibel Can ile Hakan Altun ikilisinin sunacakları ve Hüsnü Şenlendirici'nin de klarnetiyle ikiliye eşlik edeceği müzik şöleni programı şarkılar bizi söyler, İbo Show'a rakip olarak gelmeye hazırlanıyor. Hayatını müziğe adamış olan ve seslendirmiş olduğu müzik parçaları ile hafızalarda kalıcı bir iz bırakmayı Başaran Duayen sanatçıların yaşamları, hem şarkıların hem de bestelerini hikayeleri, fantezi müziğin Buğulu sesi Sibel Can ile Hakan Altun'un kendilerine Has yorumları ile Can bulacakları şarkılar bizi söyler Bu hafta itibari ile yayın hayatına başlayacak.

‘Yeni bir yolculuğa çıkıyoruz... geçmişimize, kökümüze, anılarımıza, çocukluğumuza, Sevdamıza, hüznümüze, acılarımıza... Tabii ki heyecanlıyız. '

25 Şubat tarihinden itibaren Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan şarkılar bizi söyler programının Özellikle de Star TV ekranlarında 9 yıl aradan sonra İbrahim Tatlıses'in sunumu ile ekranlara gelen İbo Show programına çok büyük bir rakip olarak izleyicilerini çalacağı ile ilgili çeşitli söylentiler şimdiden konuşulmaya başlandı bile.

Kulaklarınızın pasını silecek efsanevi şarkılara imza atan Sibel Can ile Hakan Altun'un mükemmel yorumları ile adeta evinizde müzik ziyafeti tadında bir program izleyeceksiniz.

İlk bölümü ile 25 Şubat Perşembe gününden itibaren Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek olan şarkılar bizi söyler programına her programda yeni bir konu, yeni bir konuk katılacak, konuşulacak!

Şarkılar bizi söyler 25 Şubat Perşembe günü Kanal D ekranlarında başlıyor!

Editör: Wan Haber