Şarkılar Bizi Söyler Show programı 25 Şubat Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Fantezi müziğin iki ünlü kadın ve erkek vokali ile klarnetin ustası, bir yanda Sibel Can ile Hakan Altun,  diğer yanda ise Hüsnü Şenlendirici... Üç büyük sanatçı, Poll Prodüksiyon Bay'ın yapımcılığını üstlendiği, yapımcılığını Hülya sepken’in yaptığı program açısından ilk defa Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmak için artık gün sayıyor.

İki Ses Bir Nefes!

Hakan Altun ile Sibel Can'ın sunuculuğunu üstlendiği, Hüsnü Şenlendirici'nin ise mükemmel bir şekilde klarnetini konuşturduğu Şarkılar Bizi Söyler programı Kanal D ekranlarında evlere adeta müzik ziyafeti verecek.

Bir Gece Bir Efsane!

Bu Show programında, her hafta icra etmiş olduğu sanatı ile, sesi ile, müzik dünyasına adını altın harflerle yazdırmış olan pek çok sanatçının hayatı, şarkıları, ailesi ile dostları, ve çeşitli sürprizler ile beraber konuk olacak. Yaşamını müziğe adamış, şarkıları ile gönüllerde Adete taht kurmuş müzik duayenlerinin yaşamları, şarkıları ile unutulmaz bestelerin hikayeleri, fantezi müziğin boğulu sesi Sibel Can ile Prensi Hakan Altun'un eşsiz yorumları ile Hayat bulacak.

Sibel Can ve Hakan Altun'un şarkıları ile, Hüsnü Şenlendirici'nin ise klarneti ile izleyicilere adeta unutulmaz anlar yaşatacak Şarkılar Bizi Söyler Show programı, 25 Şubat Perşembe akşamı Kanal D'de  ekranlara gelecek!

Editör: Wan Haber